Skip to main content

Onze medewerkers zijn gedreven professionals

Medisch Specialistische Verzorging (voorheen MSVT) is zorg die normaal gesproken in het ziekenhuis wordt uitgevoerd echter door bepaalde omstandigheden ook bij u thuis kan plaatsvinden. Denk aan speciale wondverzorging, het toedienen van antibiotica middels Cadd Legacy PCA pompen, PICC lijn verzorging, trachea stoma verzorging, het toedienen van sondevoeding, het geven van injecties.

De verpleegkundigen van Zorgbegrip zijn dusdanig professioneel geschoold en hebben dusdanig veel ervaring dat ze bevoegd zijn tot het verlenen van deze specialistische zorg.

Warm-Zorgaanbod-Zorgbegrip-Wormerveer-Verpleging

Verpleging.

Ook voor verpleegkundige zorg kunt u terecht bij Zorgbegrip. Onze medewerkers zijn bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van een groot scala aan verpleegtechnische handelingen, hierbij kunt u denken aan: wondzorg, stomazorg of bijvoorbeeld hulp bij injecteren.

Maar ook infuustherapie, katheteriseren en het plaatsen van sondes behoort onder andere tot onze werkzaamheden.

Soms heeft iemand tijdelijk een infuus nodig. Ook daarvoor kunt u terecht bij Zorgbegrip. Onze verpleegkundigen zijn opgeleid om infuuszorg in de thuissituatie te leveren.

Warm-Zorgaanbod-Zorgbegrip-Wormerveer-Ziekenhuis-verplaatste-zorg

Technisch team

Met ons technisch team, koppelen wij twee werelden aan elkaar: het ziekenhuis en thuis. Met vakkundige en vaak complexe verpleging en begeleiding kunnen mensen met een ernstige of levensbedreigende ziekte toch naar huis.

Warm-Zorgaanbod-Zorgbegrip-Wormerveer-Persoonlijke-verzorging

Persoonlijke verzorging.

Zorgbegrip levert persoonlijke verzorging bij de cliënten thuis. Hierbij kunt u denken aan ondersteuning bij het wassen en aankleden, het aan- en uittrekken van steunkousen maar ook medicatie toediening. In sommige gevallen is maaltijd ondersteuning mogelijk.

Warm-Zorgaanbod-Zorgbegrip-Wormerveer-Palliatieve-Zorg

Palliatieve zorg.

Zorgbegrip levert palliatieve zorg in kleine teams. De verpleegkundigen zijn bevoegd en bekwaam in het leveren van de technische zorg rondom deze levensfase.

Warm-Zorgaanbod-Zorgbegrip-Wormerveer-Wondverzorging-aan-huis

Wondverzorging.

Met Ben Evers heeft Zorgbegrip een expert in wondverzorging in het team van Zorgbegrip. Samen met de medewerkers in de wijk, bieden wij vakkundige zorgverpleging bij de cliënt op locatie. Dit doen we bovendien heel modern én coronaproef; via digitaal consult op afstand!

promo zorgbegrip Chirurgische handelingen in de wijk

Chirurgische handelingen in de wijk.

Graag willen wij u informeren dat het technische thuiszorgteam van Zorgbegrip vanaf 1 april 2021 chirurgische handelen gaat uitvoeren in de wijk. Denk hierbij aan kleine operaties, zoals het afzetten van een teen, of het recteren van de maag. Dit alles wordt onder de bezielende leiding van dr. Chi uitgevoerd.

Zelf zorg aanvragen?

Zelf zorg aanvragen

Zorg voor cliënt aanvragen?

Voor verwijzers en professionals

Uitsluitingscriteria

Wij leveren geen zorg aan verslavingsproblematiek of jeugdzorg.. Daarvoor verwijzen wij u graag door naar onze deskundige collega’s.

Chat openen
👋 Hey! Kunnen we je helpen?
Stuur ons dan gerust een whatsappje; wel zo makkelijk en we staan je graag te woord!